Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 18:50

شیرینی زعفرانی

شیرینی زعفرانی

shooroshirin

0 0

متوسط

15 دقیقه

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 500 گرم شیرینی

روغن جامد................. 150 گرم

آرد .................230 گرم

آرد برنج .............70 گرم

تخم مرغ ............1 عدد

پودر شکر ...............70 گرم

شیر ...............100 میلی لیتر

وانیلین...................یک چهارم قاشق چایخوری

زعفران حلکرده.................1 قاشق سوپخوری

شکلات شیری آب کرده برای تزئین .................. به میزان لازم

آشپزباشی - سعید بابارحیمی :

روش‌تهیه

روغن، آرد و آرد برنج را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.آن‌گاه تخم‌مرغ، پودر شکر، شیر، وانیلین و زعفران را در ظرف دیگری بریزید و با همزن برقی بزنید. حالا هر دو مایه را با هم مخلوط کنید ولی مراقب باشید که آن را زیاد هم نزنید! اکنون مایة فراهم کرده را در کیسة شیرینی‌پزی دارای ماسورة کنگره دار بریزید و هربار گل‌هائی از آن را با فاصله از یکدیگر، روی سینی شیرینی‌پزی دارای کاغذ روغنی قرار دهید. سپس شیرینی را به مدت تقریبی 15 دقیقه، در فر گرم کرده با دمای 160 درجة سانتیگراد بپزید. همین‌که شیرینی‌ها خنک شدند، نیمی از آن را با شکلات آبکرده بیارائید.

 

خواص زعفران

زعفران ، ادویه طلایی با تاریخچه 3هزار ساله دارویی و خواص متعددی است. زعفران از زمان های بسیار قدیم در مقاصد دارویی و آشپزی استفاده می‌شود و با تحقیقات علمی این مزایا نیز به اثبات رسیده است. خواص طلای سرخ ایران زمین برای درمان و زیبایی به قدری است که لقب طلای سرخ را برازنده ی آن کرده است ، خواصی که در کتب مختلف طب سنتی بارها به ان اشاره شده است و همچنان از آن در این بخش از سلامت نمناک لیستی از بهترین مزایایی که زعفران می تواند داشته باشد ارائه می‌گردد اما پیش از آن در مورد تشخیص زعفران خوب توصیه‌ای داریم.

برچسب ها: شیرینیشیرینی زعفرانیطرز تهیه شیرینی زعفرانی تعداد بازديد: 776 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است