Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 3 اردیبهشت 1398 - 10:35

بیسكویت كرمدار میوه ای

بیسكویت كرمدار میوه ای

shooroshirin5

0 0

سخت

15 نفر

مواد مورد نیاز

آرد 280 گرم

 

نمك یك پینچ

 

مخلوط میوه‌های خشك یا گلسه 80 گرم

 

خرمای خشك خرد كرده 25 گرم

 

كره‌ی نرم 225 گرم

 

شكر ریز 140 گرم

 

زرده‌ی تخم‌مرغ همزده 1 عدد

 

پودر نارگیل برشته 3-4 قاشق سوپخوری

 

مواد لازم برای تهیه‌ی كرم ماسكارپونه

 

پنیر ماسكارپونه 85 گرم

 

خامه‌ی فرم گرفته 3 قاشق سوپخوری

 

كرم پاتیسیر 7 قاشق سوپخوری

 

اسانس وانیل یك‌دوم قاشق چایخوری

گروه شیرینی پزی

 

آرد، نمك و میوه‌ها و خرمای خشك را با هم مخلوط كنید و كنار بگذارید. آن‌گاه كره و شكر را در كاسه‌ی مناسبی بریزید و مخلوط كنید.

سپس زرده‌ی تخم‌مرغ را به آن بیفزائید و در آخر مواد خشك را اضافه كنید تا خمیر مناسبی به دست آید.

حالا خمیر را به قطر 4 سانتیمتر رول كنید، داخل كاغذ روغنی بپیچید و به مدت 30- 60 دقیقه، در یخچال قرار دهید تا سرد شود.

فر را با دمای 190 درجه‌ی سانتیگراد گرم كنید و 2 سینی شیرینی‌پزی را با كاغذ روغنی بپوشانید.

اكنون خمیر را به ضخامت نیم سانتیمتر برش بزنید و با فاصله در سینی بچینید و به مدت 10- 15 دقیقه در فر بپزید.

همینكه شیرینی‌ها خنك شدند بین هر دو عدد قدری كرم بمالید، پودر نارگیل بپاشید و برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.

روش تهیه‌ی كرم ماسكارپونه: همه‌ی مواد را با هم مخلوط كنید و در یخچال بگذارید تا سرد شود.

یادآوری: برای تهیه‌ی كرم پاتیسیر، 125 میلی‌لیتر شیر را بجوشانید.

1 عدد زرده‌ی تخم‌مرغ را همراه با سه قاشق سوپخوری شكر و یك‌هشتم قاشق چایخوری وانیلین با همزن برقی بزنید تا به شكل كرم درآید.

اكنون 1 قاشق سوپخوری آرد به آن اضافه كنید. اینك شیرداغ را به مایه بیفزائید و دوباره روی حرارت قرار دهید تا كرم بپزد و غلیظ شود.

 

برچسب ها: آموزش بیسکویتانواع بیسکویتشیرینی پزیآموزش قنادیبیسكویت كرمدار میوه ایبیسکوییت میوه ایبیسکوییت کرم دار تعداد بازديد: 669 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این بیسکویت چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است