Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 28 خرداد 1398 - 13:58

برانيز كاراملی

برانيز كاراملی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6-8 نفر 

كرۀ نرم شده  ١١٥ گرم

شكلات تلخ  ٢٠٠ گرم

شكر دانه ريز  ١٠٠ گرم

شكر قهوه ای ٥٠ گرم

اسانس وانيل  ١ قاشق چايخوری

تخم مرغ همزده  ٣ عدد درشت

آرد   ٧٠ گرم

پودر كاكائو   ١ قاشق سوپخوری

شكلات كاراملي   ١٥0گرم

مواد لازم برای تهيۀ کرم گاناش

شكلات تلخ  ٢٠٠ گرم

خامۀ صبحانه  ١٢٠ ميلي ليتر(یک دوم پیمانه)

شكلات كاراملی برای تزئین ٥٠ گرم

آشپزباشی - مهدیس رحیمیان

فر را با دماي ١٦٠ درجۀ سانتيگراد گرم كنيد و ديواره و كف قالب مربع به ضلع ٢٠ سانتيمتر را با كاغذ روغنی بپوشانيد.

آن گاه كره و شكلات را به روش بن ماري آب كنيد و هر دو شكر و وانيل را به مخلوط شكلات بيفزاييد .

سپس تخم مرغها را افزوده و مخلوط کنید.حالا آرد و پودر كاكائو را بیفزائید و هم بزنيد تا مايۀ صاف و يكدستي حاصل شود.

اکنون نيمي از مايۀ فراهم کرده را در قالب بريزيد و شكلات كاراملی را رويش بچینید.

سپس باقیماندۀ مايۀ برانیز را بیفزائید و رويش را صاف کنید.اینک برانیز را به مدت تقریبی  ٤0-٤5 دقیقه در فر بپزيد.

همینکه برانیز خنك شد،کرم گاناش را رويش بريزيد و در یخچال بگذاريد تا گاناش اندکی سفت شود .

حالا برانیز را به اندازۀ دلخواهتان برش دهيد و با شکلات كاراملی خرد كرده و یا  دراژه‌هاي شكلات بیارائید.

روش تهيۀ کرم گاناش

تمام مواد را با هم مخلوط كنيد و روي حرارت بگذاريد تا صاف و يكدست شود.

برچسب ها: شیرینی پزیآشپزباشیمهدیس رحیمیانشیرینی خونگیبرانیز کاراملیانواع برانیز های خوشمزهروش تهیه برانیز کاراملیمواد لازم برای تهیه برانیز کاراملی تعداد بازديد: 329 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است