Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 1 اردیبهشت 1398 - 00:44

کوکی فانتزی فندق و شکلات

کوکی فانتزی فندق و شکلات

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

کره نرم شده 150 گرم

پودر شکر الک کرده 125 گرم

تخم‌مرغ 1 عدد

پوست لیمو (رنده کرده) 1 قاشق چایخوری

آرد الک کرده  300 گرم

بیکینگ‌پودر یک‌چهارم قاشق چایخوری

نمک 1 پینچ

وانیلین یک‌چهارم قاشق چایخوری

فندق برشته و آسیاب‌کرده 100 گرم

شکلات آبکرده به میزان لازم

شکلات دست‌ساز  به تعداد کوکی‌ها

آشپزباشی - افسانه ظروفی

کره و پودر شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آن‌گاه تخم‌‌مرغ و پوست لیمو را بیفزائید و مخلوط کنید.

سپس آرد، بیکینگ‌پودر، نمک، وانیلین و فندق را بیفزائید و مخلوط نمائید تا خمیر مناسبی حاصل شود.

حالا خمیر را در کیسه نایلونی بگذارید و یک ساعت در یخچال استراحت دهید.

آن‌گاه خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت 4 میلیمتر باز کنید و با برشگر مورد نظرتان قالب بزنید و در سینی دارای کاغذ روغنی بچینید.

اینک کوکی‌ها را به مدت تقریبی 10-12 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجهسانتیگراد بپزید. همینکه کوکی‌ها خنک شدند، در صورت دلخواه رویشان را با شکلات بیارائید. (مطابق تصویر).

یادآوری: بدیهی است که شکلات دست‌ساز باید متناسب با شکل و اندازه کوکی‌ها باشد.

برچسب ها: آشپزباشیاعظم گلزارمنشآموزش پخت انواع کوکیکوکی فانتزیکوکی فانتزی فندق و شکلاتکوکی فندقیمواد لازم برای تهیه کوکیکوکی با شکلات تعداد بازديد: 755 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است