Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 3 اردیبهشت 1398 - 11:23

حلقه های ترد جواهر‌ نشان

حلقه های ترد جواهر‌ نشان

shooroshirin5

0 0

آسان

15 نفر

مواد مورد نیاز

آرد 150 گرم

 

آرد برنج 90 گرم

 

پوست لیموی رنده كرده 1 قاشق چایخوری

 

كره‌ی سرد خردكرده 75 گرم

 

شكر ریز 50 گرم

 

زرده‌ی تخم‌مرغ 1 عدد

 

آب 2 قاشق سوپخوری

 

ژله‌ی شكری خردكرده به میزان لازم

 

 مواد لازم برای تهیه‌ی رویه‌ی شیرینی

 

كره 50 گرم

 

پودر شكر 90 گرم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه اسفندیاری

 

آرد، آرد برنج و پوست لیمو را در كاسه‌ی دستگاه غذاساز بریزید، كره را بیفزائید و 30 ثانیه دستگاه را روشن نگاه دارید تا مواد به شكل خرده نان درآید.

آن‌گاه شكر، زرده‌ی تخم‌مرغ و آب را اضافه كنید و 15 ثانیه‌ی دیگر مواد را با هم مخلوط نمائید تا خمیر مناسبی حاصل شود.

سپس خمیر را در كیسه‌ی نایلونی بگذارید و 30 دقیقه در یخچال استراحت دهید.

حالا فر را با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد گرم كنید و سینی شیرینی‌پزی را با كاغذ روغنی بپوشانید.

اكنون خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت نیم‌سانتیمتر باز كنید و با برشگر به قطر 6 سانتیمتر، دایره‌هائی از آن ببرید.

آن‌گاه با برشگر دیگری به قطر 3 سانتیمتر داخل دایره‌ها را خالی كنید تا به شكل حلقه در آید.

حال حلقه‌های خمیر را با فاصله در سینی بچینید و به مدت تقریبی 20 دقیقه در فر بپزید. همینكه شیرینی‌ها خنك شدند، مواد رویه را رویشان بمالید و با ژله‌های شكری بیارائید.

روش تهیه‌ی مواد رویه: در ظرف مناسبی كره و پودر شكر را با همزن برقی بزنید تا به صورت كرم در آید و در صورت دلخواه قدری وانیلین به آن بیفزائید.

 

برچسب ها: آموزش شیرینیکیک و شیرینیانواع شیرینیشیرینی و دسرآموزش قنادیحلقه های ترد جواهر‌ نشان تعداد بازديد: 645 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است