Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 07:58

قلب‌های مارمالادی

قلب‌های مارمالادی

shooroshirin

0 0

متوسط

10 دقیقه

مواد مورد نیاز

مواد لازم

آرد.....................330 گرم

بكينگ پودر..................قاشق چايخوري

دارچين.............. نصف قاشق چايخوري

كره نرم شده.................180 گرم

شكر...............130 گرم

تخم مرغ1.................... عدد

وانيل..................یک هشتم قاشق چايخوري

رنده پوست ليمو.................1 قاشق چايخوري

مارمالاد توت فرنگي (يا تمشك)...................125 گرم

روش‌تهیه

كره، شكر و شكر قهوهاي را با همزن برقي بزنيد تا مخلوط شود و به شكل كرم درآيد. تخممرغ، وانيل و رنده پوست ليمو هم بیفزایید و مخلوط کنید.  آرد، بكينگ پودر و دارچين را با هم مخلوط كرده و به مواد بالا اضافه كنيد. مواد را به خوبي با هم مخلوط کنید تا خمير صاف و يكدستي حاصل شود. خمير حاصله را داخل نايلون صاف کنید و به مدت نيم ساعت داخل يخچال استراحت دهيد. سپس خمير را روي سطح آرد پاشي شدهای به ضخامت حدود نيم سانتيمتر باز کنید و با کاتر (قالب برش) قلبی شکل قالب زده و در سيني فر چرب شده چيده و آن را در فر از پيش گرم شده با دماي 180 درجه سانتيگراد به مدت 10 دقيقه قرار دهید تا بپزد. در پايان روي سطح قلبها پس از خنک شدن، مارمالاد بماليد.

برچسب ها: شیرینیشیرینی مارمالادیشیرینی خانگیقلب‌های مارمالادیطرز تهیه قلب‌های مارمالادی تعداد بازديد: 186 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است