Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 27 خرداد 1398 - 03:59

شیرینی بادام زمینی

شیرینی بادام زمینی

shooroshirin7

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

كره نرم  225 گرم

 

شكر ریز 140 گرم

 

زرده‌ تخم‌مرغ همزده  1 عدد

 

آرد  280 گرم

 

پودر زنجفیل 1 قاشق چایخوری

 

نمك 1 پینچ

 

پوست لیموی رنده كرده  2 قاشق چایخوری

 

بادام زمینی برشته و برای تزئین به میزان لازم

 

مواد لازم رویه:

 

كره بادام‌زمینی  3 قاشق سوپخوری

 

پودر شكر 3 قاشق سوپخوری

 

آب  1 قاشق سوپخوری

آشپزباشی- افسانه اسفندیاری

 

در ظرف مناسبی كره و شكر را با همزن برقی بزنید تا مخلوط و  سبك شود.

 سپس زرده تخم‌مرغ را بیفزایید. آن‌گاه آرد، زنجفیل، نمك و پوست لیمو را اضافه و مخلوط كنید.

اینك خمیر را در كیسه نایلونی، به مدت 1 ساعت در یخچال نگه‌دارید. فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد گرم كنید و سینی شیرینی‌پزی را با كاغذ روغنی بپوشانید.

حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده، به ضخامت نیم‌سانتیمتر باز كنید و با برشگری به قطر 6 سانتیمتر، دایره‌هائی از آن ببرید و با فاصله در سینی بچینید. سینی را در فر بگذارید و به مدت تقریبی 15 دقیقه شیرینی را بپزید.

همین كه شیرینی خنك شد، رویشان را با مواد رویه و بادام زمینی بپوشانید و برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.

روش تهیه مواد رویه: همه مواد را با هم مخلوط كنید تا كرم نرم و یكدستی حاصل شود.

نكات خواندنی

در صورتی كه فر شما دماسنج نداشته باشد برای تشخیص دمای فر: دست خود را داخل فر ببرید در صورتی كه بیش از 3 ثانیه نتوانستید دست خود را در فر نگه دارید فر شما بسیار داغ است.

اگر این زمان تا 10ثانیه طول بكشد دمای فر شما داغ است و اگر این زمان تا 15 ثانیه طول كشید دمای فر معمولی است و اگر این زمان تا 20 ثانیه طول كشید فر سرد است.

اگر دمای فر برای پخت شیرینی زیاد باشد ممكن است روی شیرینی پخته و وسط آن خام بماند وقتی این حالت پیش آمد فویل آلومینیومی را چند لایه كنید و روی شیرینی بگذارید به طوری كه به شیرینی آسیب نرسد و دوباره شیرینی را در فر بگذارید.

 اگر هم دمای فر كم بود بگذارید فر گرم شود سپس شیرینی را در آن قرار دهید.

 

برچسب ها: شيرينيقناديانواع شيرينيدستور شيرينيپخت شيرينيشیرینـی بادام زمینیشيريني با بادام زميني تعداد بازديد: 711 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره اين دستور چيست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است