Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 29 اسفند 1402 - 05:45

شیرینی پرنسس بریجیت

شیرینی پرنسس بریجیت

shooroshirin5

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

آرد 200 گرم

 

پودر شكر 200 گرم

 

نمك یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

آرد ذرت 2 قاشق چایخوری

 

روغن كانولا یا ذرت 125 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)

 

وانیلین یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

گردوی برشته و آسیاب كرده  60 گرم

آشپزباشی- افسانه ظروفی

 

آرد، یك‌چهارم از پودر شكر، نمك و آرد ذرت را با هم مخلوط و الك كنید. آن‌گاه روغن را در كاسه‌ی مناسبی بریزید، نیمی از مواد خشك را همراه با وانیلین، به آن بیفزائید و مخلوط كنید.

سپس باقیمانده‌ی مواد خشك و گردو را اضافه نمائید و قدری ورز دهید تا خمیر مناسبی به دست آید.

حالا هر بار به اندازه‌ی یك قاشق چایخوری، از خمیر بردارید و با فاصله، در سینی مخصوص شیرینی‌پزی بچینید و به مدت تقریبی 10-12 دقیقه، در فر گرم شده با دمای 200 درجه‌ی سانتیگراد، بپزید.

اكنون سینی را از فر در آورید و بعد از 5 دقیقه، شیرینی‌ها را در باقیمانده‌ی پودر شكر بلغتانید.

همینكه شیرینی قدری خنك شد، دوباره آن را در پودر قند بلغتانید و این كار را یك بار دیگر، تكرار كنید تا لایه‌ی نسبتاً ضخیمی از پودر شكر، شیرینی‌ها را در بر بگیرد.

اینك شیرینی را برای پذیرائی در ظرف مناسبی، بچینید.

یادآوری 1: این شیرینی سنتی متعلق به روسیه است.

یادآوری 2: خمیر این شیرینی قدری خشك است و فقط با ورز دادن نرم و صاف می‌شود. بنابراین از افزودن مواد اضافی به آن جداً خودداری كنید.

یادآوری 3: سینی را اصلاً چرب نكنید.

 

برچسب ها: آموزش شیرینیکیک و شیرینیانواع شیرینیشیرینی و دسرآشپزباشیشیرینی پرنسس بریجیتشیرینی سنتی روسیه تعداد بازديد: 1976 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است