Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 27 خرداد 1398 - 03:37

اسلایس جو با کارامل و شکلات

اسلایس جو با کارامل و شکلات

shooroshirin6

0 0

آسان

15 نفر

مواد مورد نیاز

 کره نرم  180 گرم

 

پنیر خامه‌ای 60 گرم

 

شکر قهوه‌ای روشن 150 گرم

 

اسانس وانیل 2 قاشق چایخوری

 

آرد 190 گرم

 

نمک یک چهارم قاشق چایخوری

 

جوی پرک ریز 75 گرم

 

سس کارامل 385 گرم

 

آرد (اضافی) 1 قاشق سوپخوری

 

شکلات چیپسی 150 گرم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه اسفندیاری

 

قالب را به اندازه 23 سانتیمتر چرب کنید و با کاغذ روغنی بپوشانید به گونه‌ایکه کاغذ از لبه‌های قالب بلندتر باشد. آن‌گاه روی کاغذ را با روغن اسپری کنید. سپس کره، پنیر خامه‌ای، شکر قهوه‌ای و وانیل را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.

حالا آرد، نمک و جو را بیفزائید و مخلوط کنید. اکنون یک دوم پیمانه از این خمیر را کنار بگذارید و باقیمانده آن را در قالب بریزید و بفشارید و به مدت تقریبی 15-20 دقیقه، در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.

همینکه شیرینی خنک شد، مخلوط کارامل و آرد (اضافی) را روی خمیر پخته بریزید و رویش شکلات چیپسی بپاشید. سپس باقیمانده خمیر را که کنار گذاشته‌اید، هربار به اندازه یک قاشق چایخوری، با فاصله روی آن بچینید و 15-20 دقیقه دیگر، شیرینی را در فر بپزید.

همینکه شیرینی خنک شد، آن را برش بزنید و برای پذیرائی، در ظرف زیبائی بچینید.

 

برچسب ها: شیرینی برشیاسلایس جو با کارامل و شکلاتاسلایس جواسلایس کاراملیاسلایس شکلاتی تعداد بازديد: 1198 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است