Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 6 اردیبهشت 1398 - 00:19

بیسكویت کره ای

بیسكویت کره ای

shooroshirin5

0 0

آسان

20 نفر

مواد مورد نیاز

كره 250 گرم

 

وانیلین یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

پودرشكر 130 گرم

 

آرد 400 گرم

 

رنگ مجاز خوراكی چند قطره

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- آرزو گنجی

 

كره را همراه با وانیلین و پودرشكر با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آن‌گاه همزن را خاموش كنید و آرد را كم‌كم بیفزائید تا خمیر مناسبی به دست آید.

اگر خمیر چسبنده بود، آن را در كیسه‌ی نایلونی بگذارید و یك ساعت در یخچال نگه دارید.

حالا یك‌سوم از خمیر را رنگ كنید و كنار بگذارید و باقیمانده‌‌ی آن را بین دو كاغذ روغنی، به ضخامت 3 میلیمتر باز كنید و با برشگر دلخواهتان قالب بزنید.

خمیرها را در سینی چرب نشده بچینید. سپس خمیر رنگ‌ كرده را باز كنید و با برشگر كوچكتری قالب بزنید و روی خمیر قبلی قرار دهید.

سینی را در فر گرم‌كرده با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد بگذارید و به مدت تقریبی 10 دقیقه بیسكویت را بپزید.

 

برچسب ها: شیرینیانواع بیسکویتکیک و شیرینیآموزش قنادیبیسکوئیتبیسكویت کره ایآموزش بیسکوییت تعداد بازديد: 661 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این بیسکویت چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است