Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 22:37

باقلوای لانه‌‌ی پرنده

باقلوای لانه‌‌ی پرنده

shooroshirin

0 0

متوسط

15 دقیقه

48 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای حدود 48 عدد

خمير كدايف...................500 گرم

كره‌ي آب‌كرده حدود.................250 گرم

پسته‌ي خردكرده..................200 گرم

شكر................50 گرم

هل آسياب كرده..................يك دوم قاشق چايخوري

 

مواد لازم براي تهيه‌ي شربت:

شكر..................250 گرم

آب.................125 ميلي‌ليتر (يك دوم پيمانه)

آبليمو.................چند قطره

گلوكز..................1 قاشق سوپخوري

دانه‌ي هل...............چند عدد

آشپزباشی - افسانه ظروفی:

روش‌تهیه

خمير را در كاسه‌اي قرار دهيد و كره‌ي آب‌كرده و سرد‌شده را به آن بيفزائيد. آن‌گاه به كمك دو چنگال، رشته‌هاي خمير را از يكديگر باز كنيد تا كره، در همه‌ جاي آن به طور يكنواخت پخش شود.

سپس هر بار قدري از اين رشته‌ها را برداريد و به طول تقريبي 18 سانتيمتر ببريد. حالا آن‌ها را به شكل حلقه درآوريد و در قالب‌هاي كوچك و چرب‌كرده‌ي مافين بگذاريد. اكنون در مركز هر يك، قدري از مخلوط پسته، شكر و هل بريزيد. بعد قالب را در سيني بگذاريد و به مدت تقريبي 15 دقيقه، در فر(تاون) گرم شده با دماي 180 درجه‌ي سانتيگراد قرار دهيد تا باقلوا بپزد و طلائي رنگ شود. اينك صبر كنيد تا باقلوا خنك شود. حال شربت داغ را روي آن بريزيد و پس از يك ساعت، باقلوا را از قالب خارج كنيد. دوباره قدري پسته روي آن‌ها بپاشيد و براي پذيرائي، در ظرف زيبائي بچينيد.

 

روش تهيه شربت:

شكر، آب و آبليمو را در ظرف مناسبي بريزيد و روي اجاق بگذاريد تا شكر با حرارت ملايم آب شود. آنگاه شربت را بجوشانيد و گلوكز و دانه‌هاي هل را به آن بيفزائيد.

برچسب ها: باقلواطرز تهیه باقلواباقلوای لانه‌‌ی پرنده تعداد بازديد: 359 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است