Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 1 اردیبهشت 1398 - 01:36

شكلات فندق

شكلات فندق

shooroshirin1

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

شكر 100 گرم

 

آب 50 گرم

 

فندق 200 گرم

 

شكلات سياه به ميزان لازم

آشپزباشی- سعیدبابارجیمی

 

شكر و آب را مخلوط كيند و روي حرارت قرار دهيد تا جوش بيايد. بعد از اين‌كه جوش آمد، فندق را بيفزائيد و هم بزنيد تا فندق‌ها خوب تفت بخورد، و شكر به خورد آن‌ها برود.

اكنون شكلات را آب كنيد و مقداري روغن جامد به آن اضافه نمايئد تا كمي شل شود. بعد از اين‌كه فندق‌ها  خنك شد، آن‌ها را داخل شكلات بغلتانيد و روي كاغذ روغني داخل سيني بچينيد.

 اين كار را چندين بار انجام دهيد تا شكلات روي فندق ضخيم شود. پس از خنك‌شدن، آن‌ها را داخل پودر شكر بغلتانيد و براي پذيرايي در شكلات خوري بچينيد.

برچسب ها: شكلاتآموزش شکلاتدستور شکلاتآشپزباشیشكلات فندقطرز تهیه شكلات فندقآموزش شكلات فندقمواد اولیه شكلات فندقسعید بابارحیمی تعداد بازديد: 693 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است