Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 07:58

بیسکویت مکزیکی دارچینی

بیسکویت مکزیکی دارچینی

shooroshirin

0 0

متوسط

35 دقیقه

مواد مورد نیاز

مواد لازم

کره نرم شده..............۱۱۵ گرم

شکردانه‌ریز.............۳۰ گرم

پودر دارچین.............۱ قاشق چایخوری

آرد نشاسته گندم.............۱۱۵ گرم

آرد نشاسته ذرت..........۵۰ گرم

گردوی خرد شده..........۵۰ گرم

پودر شکر جهت تزئین..............یک چهارم پیمانه

 آشپزباشی - مژگان نجفی :

روش‌تهیه

کره نرم، شکر و پودر دارچین را با همزن خوب بزنید تا کرمی شود. پودر نشاسته گندم و آرد نشاسته ذرت را با هم الک کرده و داخل مایه بریزید و مخلوط کنید. سپس به اندازه گردو‌های کوچک از مواد بردارید و در دست گرد کنید و در سینی چرب شده بچینید و روی هر خمیر یک گردو قرار دهید و در فر گرم کرده با دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد به مدت ۳۰ الی ۳۵ دقیقه بپزید. سپس وقتی شیرینی خنک شد، روی آن پودر قند الک کنید.

 

خواص دارچین

در یک دوره ای دارچین حتی بیشتر از طلا ارزش داشت ؛ این ادویه، یکی از قدیمی ترین ادویه های شناخته شده است در واقع این ادویه محبوب پر از مزایا برای سلامتی است که شما را متعجب خواهد کرد. دارچین، این ادویه خوش طعم دارای خواص و فواید بسیاری میباشد، مخلوطی از دارچین عسل درمان بسیاری از بیماری ها میباشد، همچنین از دارچین میتوانید برای کاهش وزن استفاده کنید اما این تنها مورد از فواید و خواص دارچین نیست که در این بخش از سلامت نمناک خواهید خواند.

 

 

 

برچسب ها: بیسکوییتبیسکویت مکزیکی دارچینیطرز تهیه بیسکویت مکزیکی دارچینی تعداد بازديد: 837 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است