Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 17:06

آگردک ماسوله

آگردک ماسوله

shooroshirin

0 0

متوسط

35 دقیقه

مواد مورد نیاز

مواد لازم

کره..................140 گرم

آرد برنج مرغوب...............100 گرم

آرد سفید قنادی................75 گرم

پودرقند................80 گرم

پودر زنجبیل................یک قاشق چایخوری

پودر هل................نصف قاشق چایخوری

زعفران دم کرده.................مقداری

طرز تهیه

ابتدا کره را روی حرارت ذوب کرده و بگذارید تا سرد شود.آرد برنج و آرد گندم را جداگانه الک، سپس وزن کنید و با هم در کاسه‌ای یک بار دیگر الک کنید.کره‌ی خنک شده و پودرقند را با همزن به مدت 5 دقیقه بزنید تا یکدست و صاف شود. سپس آردها را که از قبل آماده کرده‌اید، اضافه کرده و هم بزنید. از این مرحله به بعد باید خمیر را با دست ورز دهید تا کم‌کم مواد به خورد هم رفته و در انتها خمیری یکدست و منسجم داشته باشید. زمانی خمیر آماده است که اگر تکه‌ای از آن را در دست گرد کنید، به صورت یک توپ درآمده و از هم نپاشد و ترک نخورد. ورز دادن خمیر با دست حدود 20 تا 30 دقیقه طول می‌کشد. برای تسریع در کار می‌توانید خمیر را چند بار با چرخ گوشت چرخ کنید. دقت کنید خمیر را بعد نرم و یکدست شدن ورز ندهید چون به روغن می‌افتد. خمیر آماده شده را در ظرفی در پوشیده در محیط آشپزخانه به مدت 4 ساعت استراحت دهید. بعد از طی شدن زمان استراحت سینی فر را کمی چرب کرده و فر را روی حرارت 170 درجه‌ی سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم شود. خمیر را به دو قسمت تقسیم کرده و یک قسمت آن را با پودر زنجبیل و بخش دیگر را با پودر هل مخلوط نمایید. از خمیر توپ‌های کوچکی به اندازه‌ی دلخواه برداشته، در دست گرد کرده و بعد کمی پهن کنید و روی سینی چرب شده با فاصله 2 تا 3 سانتی‌متر از هم قرار دهید. مهر چوبی مخصوص نان برنجی را آغشته به کمی زعفران دم کشیده نموده و روی شیرینی‌ها را نقش بیندازید. این کار را بوسیله یک قلم‌مو نیز می‌توانید انجام دهید. شیرینی‌ها را در فر به مدت 30 تا 35 دقیقه یا تا زمانی که شیرینی‌ها کمی پهن شده و تغییر رنگ دهند، بپزید. تغییر رنگ این شیرینی بسیار کم است و با توجه به متفاوت بودن نوع و درجه حرارت فرها بعد از 20 دقیقه مواظب شیرینی‌ها باشید تا نسوزد.

بعد از تمام شدن زمان پخت آن‌ها را از فر خارج کرده و  بگذارید کاملاً سرد شوند و بعد در ظرف دربسته نگهداری نمایید.

برچسب ها: شیرینی سنتیطرز تهیهروغن حیوانیآگردکآگردک ماسولهطرز تهیه آگردک ماسوله تعداد بازديد: 460 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است