Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 4 اردیبهشت 1398 - 22:19

بیسکُتی آجیلی

بیسکُتی آجیلی

shooroshirin6

0 0

آسان

25 نفر

مواد مورد نیاز

 بادام پوست کنده و برشته کرده 25 گرم

 

فندق برشته کرده 25 گرم

 

پسته پوست کنده 75 گرم

 

سفیده تخم مرغ 3 عدد

 

شکر دانه ریز  125 گرم

 

آرد 100 گرم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- لیلا آیانی صفت

 

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب را به اندازه 8×26 سانتیمتر چرب نمائید. آن‌گاه کف و دیواره قالب را با کاغذ روغنی بپوشانید. به گونه‌ایکه کاغذ از لبه قالب بلندتر باشد.

سپس بادام، فندق و پسته را در کاسه مناسبی بریزید و مخلوط کنید. حالا سفیده تخم‌مرغ‌ها را با همزن برقی بزنید تا سفید شود و بعد شکر را کم‌کم بیفزائید و به همزدن ادامه دهید تا سفیده تخم‌مرغ فرم بگیرد.

اکنون آرد را روی آجیل بریزید و سفیده تخم‌مرغ‌ها را به آن افزوده و مخلوط کنید. اینک مایه فراهم کرده را در قالب بریزید و به مدت تقریبی 25 دقیقه، در فر بپزید.

آن‌گاه بیسکتی را از فر درآورید و بگذارید قدری خنک شود. سپس دمای فر را به 160 درجه سانتیگراد کاهش دهید و سینی شیرینی‌پزی را با کاغذ روغنی بپوشانید.

حالا بیسکتی را از قالب درآورید و آن را به ضخامت 5 میلیمتر برش دهید و در سینی بچینید. اکنون بیسکتی را 15 دقیقه دیگر در فر قرار دهید تا طلائی رنگ شود.

یادآوری: بیسکتی (Biscotti) در ایتالیائی به معنی دوبار پختن است.

 

برچسب ها: شیرینی آجیلیشیرینی ایتالیاییبیسکتیبیسکُتی آجیلیانواع بیسکتی تعداد بازديد: 856 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است