Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 3 اردیبهشت 1398 - 07:21

شیرینی نعنائی با آبنبات

شیرینی نعنائی با آبنبات

shooroshirin6

0 0

آسان

12 نفر

مواد مورد نیاز

 کره 90 گرم

 

شکر 90 گرم

 

تخم مرغ 1 عدد درشت

 

اسانس نعنا یک دوم قاشق چایخوری

 

آرد 185 گرم

 

بیکینگ پودر یک دوم قاشق چایخوری

 

نمك یک هشتم قاشق چایخوری

 

آبنبات نعنائی خرد کرده 150 گرم

 

شکلات سفید آبکرده برای تزئین به میزان لازم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مریم امیری

 

کره و شکر را در کاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آن‌گاه تخم‌مرغ و اسانس را بیفزائید و فقط در حد مخلوط شدن، هم بزنید.

حالا آرد، بیکینگ‌پودر و نمک را با هم مخلوط و الک کنید و آن را نیز درون مایه بریزید و مخلوط کنید تا خمیر مناسبی حاصل شود. اکنون نیمی از آبنبات‌ها را به خمیر افزوده و مخلوط کنید.

آن‌گاه خمیر را دو قسمت کنید و هر قسمت را به قطر 4 سانتیمتر رول نمائید و پس از پیچیدن در کاغذ روغنی، 30 دقیقه در فریزر قرار دهید. سپس آن‌ها را به ضخامت 5 میلیمتر برش دهید و در سینی شیرینی‌پزی دارای کاغذ روغنی بچینید.

حالا سینی را در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و شیرینی را به مدت تقریبی 12-15 دقیقه، بپزید. اینک شیرینی را روی پنجره سیمی خنک کنید و بعد رویشان شکلات سفید بریزید و با باقیمانده آبنبات شیرینی را بیارائید.

 

برچسب ها: شیرینی نعنائی با آبنباتشیرینی نعناییشیرینی آبنباتیبیسکویت نعناییشیرینی خشک تعداد بازديد: 609 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است