Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 27 خرداد 1398 - 03:05

سيگارت اِسنَپ

سيگارت اِسنَپ

shooroshirin5

0 0

آسان

20 نفر

مواد مورد نیاز

عسل 60  میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه)

 

كره 90 گرم

 

شكر قهوه‌ای 65 گرم

 

پودر زنجفیل 1 قاشق چایخوری

 

آرد 50 گرم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- آرزو گنجی

 

عسل، كره و شكر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا كره و شكر حل شوند.

آن‌گاه ظرف را از روی حرارت بردارید و چند دقیقه كنار بگذارید.

سپس زنجفیل و آرد را بیفزائید و با قاشق مخلوط كنید.

حالا سینی تفلون را چرب كنید و هر بار به اندازه‌ی یك قاشق چایخوری از این مایه بردارید و با فاصله‌های تقریبی 21 سانتیمتر از یكدیگر در سینی بریزید.

مراقب باشید كه هر بار فقط 4 سیگارت در سینی بریزید. اكنون سینی را در فر گرم كرده با دمای 091 درجه‌ی سانتیگراد قرار دهید و بعد از 5دقیقه، از فر در آورید.

3 دقیقه صبر كنید. سپس هر یك را رول كنید و برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.

 

برچسب ها: آموزش شیرینیکیک و شیرینیانواع شیرینیشیرینی و دسرآموزش قنادیسیگارت اسنپشیرینی سیگارت تعداد بازديد: 908 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است