Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 4 اردیبهشت 1398 - 00:32

اسلایس شکلات و نارگیل

اسلایس شکلات و نارگیل

shooroshirin6

0 0

آسان

20 نفر

مواد مورد نیاز

 بیسکویت آسیاب کرده 385 گرم

 

شکر 50 گرم

 

کره آبکرده 180 میلی لیتر (سه چهارم پیمانه)

 

گردوی خرد کرده 100 گرم

 

شکلات چیپسی 240 گرم

 

شیر عسلی 448 میلی لیتر

 

پودر نارگیل 135 گرم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه اسفندیاری

 

قالب را به اندازه دوازده در سی و هفت و نیم سانتیمتر چرب کنید و با کاغذ روغنی بپوشانید. به گونه‌ایکه کاغذ از لبه قالب بلندتر باشد. آن‌گاه بیسکویت، شکر و کره را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید.

سپس آن را در قالب بریزید و خوب بفشارید و بعد به مدت 10 دقیقه، در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.

همینکه شیرینی خنک شد، مخلوط گردو، شکلات چیپسی و شیر‌عسلی را رویش بریزید و پودر نارگیل بپاشید. حالا دوباره قالب را در فر بگذارید و شیرینی را بپزید.

همینکه شیرینی خنک شد، آن را برش بزنید و برای پذیرائی، در ظرف زیبائی بچینید.

 

برچسب ها: شیرینی برشیاسلایس شکلاتیاسلایس شکلات و نارگیلاسلایس نارگیلیشیرینی برشی نارگیل تعداد بازديد: 2087 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است