Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 4 اردیبهشت 1398 - 08:20

باقلوای نعلی شكل

باقلوای نعلی شكل

shooroshirin5

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

كره 50 گرم

 

زرده‌ی تخم‌مرغ 5 عدد

 

شیر نیم‌لیتر

 

نمك یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

جوهرلیمو یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

شربت ساده 50 میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه)

 

آرد به اندازه‌ای كه مایه خمیر شود

 

زعفران حل‌كرده 2 قاشق چایخوری

 

مواد لازم برای تهیه‌ی شربت

 

شكر 1 كیلوگرم

 

آب 500 میلی‌لیتر

 

جوهر لیمو  10 گرم

 

گلاب 100 میلی‌لیتر

آشپزباشی- سعید بابارحیمی

 

كره را آب كنید و با زرده‌های تخم‌مرغ، شیر، نمك، جوهرلیمو، شربت، آرد و زعفران مخلوط نمائید تا خمیر نسبتاً سفتی به دست آید.

سپس رویش را بپوشانید و در جای گرمی قراردهید. بعد از یك ساعت كه خمیر جا افتاد، آن را با وردنه و روی آرد ذرت، به ضخامت 2 میلی‌متر باز كنید.

خمیر را دور یك وردنه‌ی نازك بپیچید و بفشارید. بعد از وردنه جدا كنید و به شكل نعل درآورید. خمیرها را در سینی بگذارید و رویشان كره‌ی آب‌كرده بمالید.

سینی را در فر (تاون) گرم شده با دمای 200 درجه‌ی سانتیگراد، قرار دهید و به مدت تقریبی 15 دقیقه، باقلوا را بپزید.

همین كه باقلوا طلائی رنگ شد، روی آن شربت گرم بریزید و به مدت نیم‌ساعت یا تا زمانی كه باقلوا شربت را به خود جذب كند، كنار بگذارید.

سپس باقلوا را در ظرف مناسبی بچینید و رویش را با پسته‌ی خرد كرده بیارائید.

روش تهیه‌ی شربت

شكر، آب و جوهرلیمو را با هم مخلوط كنید و روی اجاق قرار دهید و به مدت 10دقیقه بجوشانید. بعد شربت را از روی اجاق بردارید و گلاب را بیفزائید.

 

برچسب ها: آموزش شیرینیآموزش باقلواانواع باقلواکیک و شیرینیانواع شیرینیشیرینی و دسرشیرینی پزیآشپزباشیباقلوای نعلی شكل تعداد بازديد: 1086 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این باقلوا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است