Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 27 خرداد 1398 - 03:35

شیرینی برشی كشمش و نارگیل

شیرینی برشی كشمش و نارگیل

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

كره 125 گرم

 

وانیل  یك‌دوم قاشق چایخوری

 

شكر  55 گرم

 

تخم مرغ یك عدد

 

آرد 220 گرم

 

بیكینگ‌پودر 1 قاشق چایخوری

 

شیر  یك‌چهارم پیمانه

 

مارمالاد یك‌دوم پیمانه

 

كشمش 150 گرم

 

مواد لازم برای تهیه رویه

 

كره 60 گرم

 

شكر 55 گرم

 

تخم مرغ  یك عدد

 

آرد 2 قاشق سوپخوری

 

پودر نارگیل 130 گرم

آشپزباشی

 

كره، وانیل، شكر و تخم مرغ را در كاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا مایه، كاملاً صاف و یكنواخت شود. سپس شیر و مخلوط آرد و بیكینگ‌پودر را به آن بیفزائید و با قاشق مخلوط كنید. حالا مایه فراهم‌كرده را در قالب چرب‌كرده 26×32 سانتیمتری بریزید و رویش را صاف نمائید.

سپس مارمالاد را به‌طور یكنواخت روی خمیر بمالید و كشمش را روی آن بپاشید. اكنون روی مارمالاد و كشمش را با مواد رویه بپوشانید و در فر (تاون) گرم‌شده با دمای 200 درجه سانتیگراد قرار دهید تا سطح شیرینی طلائی‌رنگ و برشته شود. اینك شیرینی را داخل قالب خنك سازید و بعد آن را برش بزنید.

 

برچسب ها: شیرینی برشیآشپزی با شیرینیشیرینی با کشمشآموزش شیرینی پزیآشپزباشیشیرینی با نارگیلتهیه شیرینی برشی تعداد بازديد: 925 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است