Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 9 اردیبهشت 1403 - 01:53

شكلات پسته و پرتقال

شكلات  پسته و  پرتقال

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای حدود 28برش

شيرعسل  100 گرم

عسل 30 گرم

كره 80 گرم

شكلات سفيد خرد كرده 250 گرم

خلال پسته  30 گرم

قيسي خرد كرده  40 گرم

مرباي پوست پرتقال (خرد كرده) بدون شربت 40 گرم

آشپزباشی - آرزو گنجی

قالبي را به عرض 20 سانتيمتر با فويل بپوشانيد به گونه‌ای كه فويل از لبه‌های قالب بلندتر باشد.

آن‌گاه روی فويل را چرب كنيد. سپس شيرعسلی،‌عسل و كره را در ظرف مناسبی بريزيد و روی حرارت ملايم قرار دهيد تا كره آب شود و يك دقيقه بجوشد.

حالا آن را از روي حرارت برداريد و شكلات، پسته، قیسی و مربای پوست پرتقال را بيفزائيد و مخلوط كنيد.

اكنون اين مخلوط را در قالب بريزيد و رويش را بفشاريد تا در همه جا بطور يكسان پخش شود.

قالب را در يخچال قرار دهيد و پس از 2 ساعت، آن را از يخچال درآوريد و شكلات را از قالب جدا كنيد.

سپس آن را به اندازه 3 × 3 سانتيمتر برش دهيد و برای پذيرائی، در ظرف زيبا و مناسبی بچينيد.

برچسب ها: آشپزباشیآرزو گنجیشکلات پسته و پرتقالآموزش تهی انواع شکلاتطرز تهیه شکلات پسته و پرتقال تعداد بازديد: 1170 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است