Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 1 مرداد 1398 - 21:57

ویفر شکلات و پرالین

ویفر شکلات و پرالین

shooroshirin6

0 0

آسان

15 نفر

مواد مورد نیاز

 کره 100 گرم

 

پودر شکر 80 گرم

 

کره بادام زمینی 100 گرم

 

بادام زمینی آسیاب کرده 40 گرم

 

نان میکادو 8 عدد

 

شکلات تلخ آبکرده برای تزئین حدود 60 گرم

 

مواد لازم برای تهیه پرالین فندق:

 

فندق برشته 50 گرم

 

شکر  110 گرم

 

آب 60 میلی لیتر (یک چهارم پیمانه)

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مریم امیری

 

کره و پودر‌شکر را در کاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آن‌گاه کره بادام‌زمینی را بیفزائید و مخلوط کنید. سپس بادام‌زمینی را نیز افزوده و مخلوط سازید.

حالا این مخلوط را به 8 قسمت مساوی تقسیم کنید و هر قسمت را روی یکی از نان‌های میکادو بمالید. اکنون نان‌ها را روی هم قرار دهید و میکادو را به مدت تقریبی 1 ساعت، در یخچال نگه دارید.

سپس آن را برش دهید و نیمی از هر میکادو را در شکلات بزنید و با پرالین فندق بیارائید.

روش تهیه پرالین فندق: فندق‌ها را روی فویل چربکرده بگذارید. آن‌گاه شکر و آب را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود.

سپس آن را بجوشانید تا شکر کارامل و طلائی رنگ شود. حالا کارامل را روی فندق‌ها بریزید و همینکه کارامل خنک و سفت شد، آن را به تکه‌های کوچک تقسیم کنید.

 

برچسب ها: شیرینی شکلاتیویفر شکلات و پرالینویفر شکلاتیویفر با پرالینویفر با کارامل تعداد بازديد: 1040 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است