Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 12:01

شیرینی زعفرانی گردوئی

شیرینی زعفرانی گردوئی

shooroshirin5

0 0

آسان

22 نفر

مواد مورد نیاز

كره 150 گرم

 

پودر شكر 100 گرم

 

تخم‌مرغ 1 عدد

 

وانیلین یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

زعفران حلكرده یك‌دوم قاشق سوپخوری

 

آرد 275 گرم

 

گردو 100 گرم

 

شكلات برای تزئین به میزان لازم

 

پودر پسته برای تزئین به میزان لازم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مریم امیری

 

فر را با دمای 071 درجه‌ی سانتیگراد گرم كنید و سینی شیرینی‌پزی را چرب نمائید.

كره و پودر شكر را در كاسه‌ی مناسبی بریزید و با همزن‌برقی بزنید تا صاف و یكدست شود.

آن‌گاه تخم‌مرغ، وانیلین و زعفران را بیفزائید و مخلوط كنید. سپس آرد را كم‌كم بیفزائید و با قاشق فلزی هم بزنید تا مایه خمیر شود.

حالا قدری خمیر را ورز دهید تا صاف و لطیف شود. بعد آن را در كیسه‌ی نایلونی قرار دهید و 1-2 ساعت در یخچال نگه دارید.

اكنون هر بار به اندازه‌ی یك قاشق چایخوری از خمیر بردارید و به شكل توپ درآورید و در سینی بچینید.

رویشان گردو بگذارید و به مدت تقریبی 51-02 دقیقه، در فر بپزید.

اینك سینی را از فر درآورید و پس از 01 دقیقه شیرینی‌ها را روی پنجره‌ی سیمی بگذارید تا خنك شوند.

آن‌گاه شیرینی‌ها را با شكلات آبكرده و پسته بیارائید.

 

برچسب ها: آموزش شیرینیشیرینی زعفرانی گردوئیکیک و شیرینیانواع شیرینیشیرینی و دسرشیرینی گردوییشیرینی زعفرانی تعداد بازديد: 3217 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است