Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 29 مهر 1396 - 22:59

ماکارون نارگیل و شیر‌عسلی

ماکارون نارگیل و شیر‌عسلی

shooroshirin6

0 0

آسان

15 نفر

مواد مورد نیاز

پودر نارگیل 300 گرم

 

شیر عسلی 90 گرم

 

آرد 40 گرم

 

آرد ذرت 10 گرم

 

شکلات چيپسي سفيد 150 گرم

 

پودر نارگیل اضافی حدود 100 گرم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مژگان فرهنگ

 

همه مواد لازم به‌جز پودر نارگیل اضافی را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید. آن‌گاه هر بار به اندازه یک قاشق چایخوری از مخلوط فراهم کرده بردارید و آن را به شکل توپ درآورید.

سپس توپ‌های فراهم کرده را در پودر نارگیل (اضافی) بغلتانید و در سینی شیرینی‌پزی دارای کاغذ روغنی بچینید. حالا سینی را در فر گرم کرده با دمای 160 درجه سانتیگراد قرار دهید و ماکارون را به مدت تقریبی 8-10 دقیقه بپزید.

 

برچسب ها: شیرینی نارگیلیماکارونماکارون نارگیل و شیر‌عسلیماکارون نارگیلیماکارون با شیر عسلی تعداد بازديد: 497 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.


سبد خرید شما

سبد خالی است