Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 30 مهر 1396 - 08:19

شیرینی گردو و دارچین

شیرینی گردو و دارچین

shooroshirin6

0 0

آسان

30 نفر

مواد مورد نیاز

 کره 150 گرم

 

پودر شکر 80 گرم

 

زرده تخم مرغ 1 عدد

 

دارچین یک دوم قاشق چایخوری

 

گردوی چرخکرده 50 گرم

 

آرد 200 گرم

 

بیکینگ پودر یک چهارم قاشق چایخوری

 

سفیده تخم مرغ همزده برای روی شیرینی 1 عدد

 

گردوی خرد کرده 80 گرم

 

پودر شکر برای روی شیرینی به میزان لازم

 تحریریه ماهنامه آشپزباشی- لیلا آیانی صفت

 

کره و پودر شکر را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آن‌گاه زرده تخم‌مرغ و دارچین را بیفزائید و 2 دقیقه دیگر هم بزنید. حالا گردو، آرد و بیکینگ‌پودر را افزوده و مخلوط کنید تا خمیر نرم و مناسبی به‌دست‌آید.

اینک خمیر را در کیسه نایلونی بگذارید و نیم ساعت در یخچال نگه دارید. اکنون خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت تقریبی 5 میلیمتر باز کنید و با برشگر مربع به اندازه 3 سانتیمتر قالب بزنید.

خمیر‌ها را با فاصله در سینی شیرینی‌پزی چربکرده بچینید. رویشان سفیده تخم‌مرغ بمالید و گردو (خرد کرده) بپاشید. سینی را در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و شیرینی را به مدت تقریبی 15-20 دقیقه در فر بپزید.

همینکه شیرینی خنک شد، رویش پودر شکر بپاشید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.   

 

برچسب ها: شیرینی گردو و دارچینشیرینی دارچینیشیرینی گردوییروش تهیه شیرینی د ارچینیشیرینی با دارچین تعداد بازديد: 383 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.


سبد خرید شما

سبد خالی است