Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 28 فروردین 1403 - 10:32

شيرينی آجيلی فنجانی

شيرينی آجيلی فنجانی

shooroshirin

0 0

متوسط

15 دقیقه

60 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای حدود 60 عدد

آرد............... 300 گرم

پودر شكر............... 100 گرم

روغن صاف قنادي............ 150 گرم

تخم مرغ............. 1 عدد

ماست .............2 قاشق سوپخوري

اسانس وانيل............... يك چهارم قاشق چايخوري

زعفران حلكرده................. 1 قاشق چايخوري

مارمالاد سيب .............100 گرم

كرمفيل وانيلي............. 300 گرم

شربت ساده................. 30 گرم

گردوي ريز خرد كرده.............. 300 گرم

روش‌تهیه

آرد، پودر‌شكر و روغن را در ظرف مناسبي بريزيد و با نوك انگشتانتان ورز دهيد تا به شكل خرده‌نان درآيد. آن‌گاه تخم‌مرغ، ماست، وانيل و زعفران را بيفزائيد و مخلوط كنيد تا خمير نرم و مناسبي حاصل شود. حالا خمير را در كيسة نايلوني بگذاريد و يك ساعت در يخچال نگه داريد. اكنون خمير را با وردنه روي سطح آردپاشيده، به ضخامت تقريبي يك سانتيمتر باز كنيد و قالب بزنيد. سپس خمير‌هاي قالب زده را در قالب ميني‌مافين قرار دهيد. اينك قدري مارمالاد سيب رويشان بريزيد و اندكي كرمفيل روي مارمالاد بيفزائيد. حالا شربت را با گردو مخلوط كنيد و از آن روي هر مافين بگذاريد. آن‌گاه مافين‌ها را به مدت تقريبي 15 دقيقه، در فر گرم كرده با دماي 180 درجة سانتيگراد بپزيد. 

یادآوری

  براي تهية مارمالاد سيب؛ پوست و دانه‌هاي 500 گرم سيب را بگيريد، ريز خرد كنيد و همراه با 60 ميلي ليتر آب روي حرارت ملايم بگذاريد تا سيب بپزد و آبش گرفته شود. آن‌گاه سيب را پوره كنيد و همراه با 500 گرم شكر در ظرف مناسبي بريزيد و روي حرارت بگذاريد تا مارمالاد غليظ شود. حالا يك دوم قاشق چايخوري پودر ژلاتين را در 1 قاشق سوپخوري آب حل كنيد و به مارمالاد بيفزائيد و از روي حرارت برداريد.      

  كرمفيل را از فروشگاه‌هاي لوازم قنادي تهيه كنيد.

برچسب ها: شیرینیشیرینی خانگیطرز تهیه شیرینی آجیلیشيرينی آجيلی فنجانی تعداد بازديد: 174 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است