Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 1 مرداد 1398 - 19:49

شیرینی کره ای

شیرینی کره ای

shooroshirin5

0 0

آسان

15 نفر

مواد مورد نیاز

كره‌‌ی نرم 100 گرم

 

پودر شكر 80 گرم

 

زرده‌ی تخم‌مرغ 1 عدد

 

شیر 2 قاشق سوپخوری (30 میلی‌لیتر)

 

وانیلین یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

پوست پرتقال رنده كرده 1 قاشق چایخوری

 

آرد 200 گرم

 

بیكینگ‌پودر یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

نمك 1 پینچ

 

سفیده‌ی تخم‌مرغ همزده 1 عدد

 

پسته‌ی آسیاب كرده 60 گرم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- لیلا آیانی‌صفت

 

فر را با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد گرم كنید و سینی شیرینی‌پزی را چرب نمائید.

كره و پودر شكر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود.

آن‌گاه زرده‌ی تخم‌مرغ، شیر، وانیلین و پوست پرتقال را بیفزائید و مخلوط كنید.

حالا مخلوط آرد، بیكینگ‌پودر و نمك را درون مایه بریزید و مخلوط كنید تا خمیر مناسبی به دست آید.

سپس خمیر را در كیسه‌ی نایلونی بگذارید و 30 دقیقه در یخچال نگه ‌دارید.

اكنون خمیر را روی سطح آرد پاشیده باز كنید و با برشگر به شكل دلخواهتان قالب بزنید و با فاصله در سینی بچینید.

رویشان سفیده‌ی تخم‌مرغ بمالید و پسته بپاشید. اینك سینی را در فر بگذارید و به مدت تقریبی 15-18 دقیقه شیرینی‌ها را بپزید.

شیرینی‌ها را روی پنجره‌ی سیمی خنك كنید و برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.

 

برچسب ها: آموزش شیرینیکیک و شیرینیانواع شیرینیشیرینی و دسرشیرینی پزیآموزش قنادیشیرینی کره ای تعداد بازديد: 1277 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است