Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 05:57

اسلایس لیمو

اسلایس لیمو

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای حدود 16 برش 

کره خرد کرده 125 گرم

پودر شکر 40 گرم

وانیلین یک‌هشتم قاشق چایخوری

آرد نول 185 گرم

تخم‌مرغ 3 عدد درشت

شکر دانه‌ریز 200 گرم

پوست لیمو (رنده کرده) 2 قاشق سوپخوری

آب لیموی تازه 125 میلی‌لیتر (یک‌دوم پیمانه)

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب مخصوص شیرینی‌های برشی را به اندازه 23 سانتیمتر چرب نمائید و با کاغذ روغنی بپوشانید.

به گونه‌ایکه کاغذ از لبه‌های قالب حدود 5 سانتیمتر بلندتر باشد.

آن‌گاه کره، پودر شکر، وانیلین و 150 گرم از آرد را در کاسه دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا کره با آرد مخلوط شود و مواد به شکل خرده نان درآید.

سپس این مخلوط را در قالب بریزید و در همه جا بطور یکسان پخش و فشرده کنید.

حالا قالب را در فر بگذارید و شیرینی را به مدت تقریبی 15 دقیقه یا تا زمانی‌که اطراف آن طلائی رنگ شود، بپزید.

در این میان تخم‌مرغ‌ها، شکر، پوست لیمو، آب لیمو و باقیمانده آرد را در کاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکنواخت شود.

اکنون این مایه را روی لایه پخته شده در قالب بریزید و دوباره قالب را در فر بگذارید.

اینک اسلایس لیمو را به مدت تقریبی 20 دقیقه بپزید.

همینکه اسلایس لیمو کاملا خنک شد، آن را به اندازه دلخواهتان برش دهید و رویش را با پودر شکر، توت‌فرنگی‌ و برگ نعنا بیارائید.

حالا اسلایس لیمو را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید.

یادآوری

این اسلایس مزه ترش و ملسی دارد و برای دوستداران طعم لیمو، انتخاب مناسبی است.

برچسب ها: کیک و شیرینیشیرینی پزیاسلایساسلایس لیموروش تهیه اسلایس لیموشور و شیریندستور تهیه اسلایس لیموطرز تهیه اسلایس لیمو تعداد بازديد: 1344 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این اسلایس چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است