Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 25 مهر 1398 - 09:09

حلوای خرمایی

حلوای خرمایی

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای حدود 16 عدد 

خرما 200 گرم

آرد سفید 35 گرم

کره 50 گرم

بیسکویت پودر کرده 60 گرم

پودر هل 1 قاشق چایخوری

پودر دارچین 1 قاشق چایخوری

گردو 30 گرم

پودر نارگیل، پسته، پودر کاکائو و کنجد به میزان لازم

آشپزباشی - عارفه ابن الرضا

خرماها را به مدت 1-2 دقیقه در آبجوش بریزید تا پوستش به راحتی جدا شود.

آن‌گاه پوست و هسته خرماها را بگیرید.

سپس آرد را در کره تفت دهید تا رنگش کاراملی شود و بعد بیسکویت را بیفزائید و اندکی تفت دهید.

حالا خرما را افزوده و مخلوط کنید (بهتر است از قاشق چوبی استفاده کنید) و بعد هل و دارچین را اضافه نمائید.

اکنون صبر کنید تا مخلوط فراهم کرده قدری خنک شود.

آن‌گاه هر بار به اندازه 2 قاشق چایخوری از این مخلوط بردارید و به شکل توپ درآورید.

وسط هر یک گردو بگذارید و حلوای خرمایی را در پودر نارگیل، کنجد، پسته و پودر کاکائو بغلتانید.

اینک حلوای خرمایی را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.

برچسب ها: حلواطرز تهیه حلواآشپزباشیشور و شیرینحلوای خرماییدستور تهیه حلوای خرماییروش تهیه حلوای خرمایی تعداد بازديد: 198 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این حلوا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است