Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 4 اردیبهشت 1398 - 22:42

فاج پسته

فاج پسته

shooroshirin1

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

پودر شكر 125 گرم

 

شیرعسلی یك قوطی (375 گرمی)

 

كره 50 گرم

 

وانیلین یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

شكلات شیری خردكرده 115 گرم

 

پسته برشته و خردكرده 75 گرم

آشپزباشی – مریم امیری

 

پودر شكر، شیرعسلی و كره را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. آن‌گاه مایه را پیوسته هم بزنید تا شیرعسلی كارامل شود.

 سپس آن را از روی حرارت بردارید و وانیلین و شكلات را بیفزائید و هم بزنید تا شكلات آب شود. حالا پسته را بیفزائید و مخلوط كنید و مایه حاصل را در قالب مربع 19 سانتیمتری كه كف و دیواره‌اش را با كاغذ روغنی پوشانده‌اید، بریزید.

 قالب را در یخچال بگذارید تا فاج ببندد. اكنون فاج را به اندازه دلخواه ببرید و برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.

 

برچسب ها: آموزش فاجانواع فاجفاج پستهطرز تهیه فاج پستهمواد لازم فاج پستهآموزش فاج پستهآشپزی با پسته تعداد بازديد: 1114 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است