Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 2 مرداد 1398 - 04:35

شیرینی پادرازی

شیرینی پادرازی

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

پودر قند 150 گرم

 

روغن جامد 250 گرم

 

وانیلین  یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

تخم‌مرغ 2 عدد

 

آرد برنج 125 گرم

 

آرد نخودچی 150 گرم

 

آرد سفید 125 گرم

 

زرده تخم‌مرغ  1 عدد

آشپزباشی- آرزو گنجی

 

پودر قند، روغن و وانیلین را با همزن برقی بزنید تا به شكل كرم درآید. آن‌گاه تخم‌مرغ‌ها را یكی‌یكی بیفزائید و مخلوط كنید. سپس آردها را با هم مخلوط كنید و به مایه بیفزائید و تركیب كنید تا خمیر مناسبی به دست آید. حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده، به ضخامت یك سانتیمتر باز كنید و با برشگر مخصوص این شیرینی، قالب بزنید و در سینی شیرینی‌پزی بچینید.

رویشان زرده تخم‌مرغ بمالید و شانه شیرینی‌پزی را روی خمیرها بكشید تا طرح زیبائی رویشان ایجاد شود و بعد كنجد بپاشید. سینی را در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و به مدت تقریبی 15-20 دقیقه، شیرینی را بپزید.

یادآوری: اگر شانه شیرینی‌پزی در دسترس نبود می‌توانید از چنگال استفاده كنید.

 

 

برچسب ها: شیرینیآموزش شیرینیشیرینی پادرازیپادرازیروش تهیه شیرینی پادرازیمواد لازم شیرینی پادرازیتهیه شیرینی پادرازی تعداد بازديد: 1132 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است