Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 4 اردیبهشت 1398 - 00:26

سَرقَربیلی

سَرقَربیلی

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

پودر مایه‌خمیر  1 قاشق چایخوری

 

آرد  375 گرم

 

آب ولرم  125 میلی‌لیتر

 

روغن جامد 250 گرم

 

روغن سرخ‌كردنی  به میزان لازم

 

پودر قند و هل آسیاب كرده به میزان لازم

آشپزباشی

 

مایه‌خمیر را با دو قاشق سوپخوری از آرد و قدری از آب ولرم مخلوط كنید. روی ظرف را بپوشانید و در جای گرمی بگذارید تا مایه‌خمیر، فعال شود. آن‌گاه آرد، باقیمانده‌ی آب، روغن و مایه‌خمیر را با هم مخلوط نمائید.

حالا خمیر را ورز دهید تا صاف و یكدست شود. بعد روی آن را بپوشانید و 1 ساعت استراحت دهید تا حجمش دو برابر شود.

اكنون هر بار به اندازه‌ی یك فندق از خمیر بر‌دارید و گلوله كنید. سپس خمیر را پشت قربیل بگذارید و با دو انگشت روی خمیر فشار آورید تا خمیر لوله شود یا به حالت دوك در آید.

به همین ترتیب، خمیر را آماده كنید. حالا به مقدار لازم روغن در قابلمه بریزید و داغ كنید و خمیرها را درون روغن سرخ نمائید. این شیرینی، نباید تغییر رنگ دهد. اینك سرقربیلی را در صافی بریزید تا روغن اضافی‌اش گرفته شود. بعد از خنك شدن، آن‌ها را در مخلوط پودر قند و هل بغلتانید.

 

برچسب ها: آموزش شیرینیآشپزباشیسَرقَربیلیروش تهیه سَرقَربیلیمواد لازم سَرقَربیلیتهیه سَرقَربیلیآموزش سَرقَربیلی تعداد بازديد: 686 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است