Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 30 فروردین 1398 - 05:49

شیرینی شكلات سفيد و نارگيل

شیرینی شكلات سفيد و نارگيل

shooroshirin5

0 0

آسان

37 نفر

مواد مورد نیاز

كره‌ی نرم 125 گرم

 

شكر قهوه‌ای 150 گرم

 

تخم‌مرغ  همزده 1 عدد

 

وانیلین یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

آرد 300 گرم

 

بیكینگ‌پودر 2 قاشق چایخوری

 

شكلات سفید خرد كرده 200 گرم

 

پودر نارگیل 200 گرم

 

بادام خرد كرده 50 گرم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه اسفندیاری

 

فر را با دمای 571 درجه‌ی سانتیگراد گرم كنید و سینی شیرینی‌پزی را با كاغذ روغنی بپوشانید. كره و شكر را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود.

آن‌گاه تخم‌مرغ و وانیلین را بیفزائید. حالا آرد، بیكینگ‌پودر، شكلات، پودر نارگیل و بادام را به این مایه افزوده و هم بزنید تا خمیر مناسبی به دست آید.

اكنون هر بار به اندازه‌ی یك قاشق چایخوری از خمیر بردارید و به شكل توپ درآورید.

سپس توپ‌های خمیری را با فاصله در سینی بچینید، رویشان را اندكی تخت كنید و به مدت تقریبی 01-51 دقیقه، در فر بپزید.

حالا شیرینی‌ها را روی پنجره‌ی سیمی خنك كنید و برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.

 

برچسب ها: آموزش شیرینیشیرینی نارگیلیکیک و شیرینیانواع شیرینیشیرینی و دسرقنادیشیرینی شکلاتیشیرینی شكلات سفيد و نارگيل تعداد بازديد: 770 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است