Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 27 تیر 1398 - 05:26

شیرینی برشی با آلبالو

شیرینی برشی با آلبالو

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

كره  100 گرم

 

شكر  125 گرم

 

تخم مرغ 2 عدد

 

وانیلین یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

آرد 185 گرم

 

بیكینگ‌پودر  یك و یك‌ دوم قاشق چایخوری

 

خامه 125 میلی‌لیتر

 

شكلات سفید خردكرده  100 گرم

 

كمپوت آلبالو  1 قوطی

 

موادلازم جهت شربت

 

شكر  60 گرم

 

آب  یك‌چهارم پیمانه

 

آب لیموترش  1 قاشق چایخوری

آشپزباشی

 

قالبی به اندازه 18×28 سانتیمتر را چرب كنید و كف و دیواره آن را با كاغذ روغنی بپوشانید. در كاسه مناسبی، كره و شكر را با همزن برقی بزنید تا سبك و روشن شود. آن‌گاه تخم مرغ‌ها را یكی‌یكی بیفزائید و پس از افزودن هر تخم مرغ، یك دقیقه آن را بزنید. سپس وانیلین را اضافه‌كنید.

بعد آرد و بیكینگ‌پودر را با هم الك كنید و همراه با خامه، در چند مرحله به مایه كیك بیفزائید و به كمك لیسك مخلوط نمائید. در نهایت شكلات سفید خردكرده را اضافه نمائید. حالا مایه را درون قالب بریزید؛ سطح آن را با آلبالو بپوشانید و در فر (تاون) گرم‌شده با دمای 180 درجه سانتیگراد، به مدت 35 تا 40 دقیقه بپزید.

روش تهیه شربت: آب و شكر را روی حرارت ملایم قرار دهید تا شكر حل شود. بعد حرارت را تند كنید تا شربت قوام یابد. سپس آب لیموترش را بیفزائید و از روی حرارت بردارید.

یادآوری: كیك را داخل قالب خنك كنید. بعد شربت داغ را با قلم‌مو روی آن بمالید.

 

برچسب ها: شیرینی پزیشیرینی برشیآموزش شیرینی پزیآشپزباشیشیرینی برشی با آلبالوشیرینی با آلبالوروش تهیه شیرینی برشی تعداد بازديد: 973 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است