Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 12 تیر 1399 - 16:23

کوکی شکلاتی با فلورانتین میوه‌ای

کوکی شکلاتی با فلورانتین میوه‌ای

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

آرد 220 گرم

بیکینگ‌پودر  یک‌دوم قاشق چایخوری

پودرکاکائو 30 گرم

نمک  یک‌چهارم قاشق چایخوری

کره 180 گرم

شکر 150 گرم

تخم‌مرغ (به دمای محیط رسیده) 1 عدد

وانیلین یک‌چهارم قاشق چایخوری

مواد لازم برای تهیه فلورانتین میوه‌ای

آب 125 میلی‌لیتر (یک‌دوم پیمانه)

شکر 50 گرم

پودر آگارآگار 10 گرم

مخلوط انواع توت 100 گرم (شاتوت، ‌توت‌فرنگی، زرشک تازه و کرنبری)

پرک بادام 50 گرم

آشپزباشی _ مهدیه ولی‌نژاد

آرد، بیکینگ‌پودر، پودرکاکائو و نمک را الک کنید و در کاسه‌ای بریزید.

آن‌گاه کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا سبک و یکدست شود.

سپس تخم‌مرغ و وانیل را بیفزائید و مخلوط کنید.

حالا مواد خشک را افزوده و مخلوط سازید تا خمیر صاف و یکدستی حاصل شود.

اکنون خمیر فراهم کرده را در  کیسه نایلونی بگذارید و 30 دقیقه در یخچال نگه دارید.

اینک فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.

آن‌گاه خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت 3 میلیمتر باز کنید و با برشگر به قطر 4 سانتیمتر قالب بزنید و در سینی شیرینی‌پزی بچینید.

حالا کوکی‌ها را به مدت تقریبی 12 دقیقه در فر بپزید.

همینکه کوکی‌ها خنک شدند، روی هر کدام یک قاشق چایخوری از مایه فلورانتین بریزید.

 روش تهیه مایه فلورانتین

همه مواد را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت متوسط بگذارید تا شکر حل شود و 5 دقیقه بجوشد.

برچسب ها: شیرینیکلوچهشیرینی شکلاتیکوکیآشپزباشیکوکی شکلاتیشور و شیرینکوکی شکلاتی با فلورانتین میوه‌ای تعداد بازديد: 377 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است