Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 29 تیر 1398 - 20:58

مربای ترب سفید

مربای ترب سفید

shooroshirin1

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

ترب سفید 3 عدد

 

آهك 1 پیمانه

 

آب سرد 500 میلی‌لیتر (2 پیمانه)

 

شكر 1 كیلوگرم

 

آب نیم لیتر (2 پیمانه)

 

وانیلین یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

آب لیموترش 1 قاشق سوپخوری

آشپزباشی – ليلا آيانی صفت

 

ترب را بشوئید و پوستش را بگیرید. آن‌گاه به كمك رنده مخصوص، ترب را به شكل حلقه و خیلی نازك ببرید و 1 ساعت در آب نمك نگه دارید تا قدری نرم شود.

سپس هر تكه را به شكل غنچه گل رول كنید و با خلال دندان محكم سازید. حال آهك را در آب سرد بریزید و بگذارید ته‌نشین شود. اكنون آب زلال آهك را در ظرف مناسبی بریزید و ترب را 4-5 ساعت در آن نگه دارید.

بعد ترب را از آب آهك درآورید و 2 ساعت در آب سرد نگه دارید. حالا شكر و آب را در قابلمه لعابی یا تفلون بریزید و بگذارید تا شكر حل شود. بعد آن را بجوشانید و ترب را در آن بریزید و بگذارید بپزد و شربت مربا قوام آید.

اینك وانیلین و آب ‌لیمو ترش را بیفزائید و مربا را دو دقیقه دیگر بجوشانید. مربا را در شیشه استریل كرده بریزید و در جای خنك نگه دارید.

 

برچسب ها: انواع مربامرباآموزش مرباطرز تهیه مربامربای ترب سفیدمواد اولیه مرباآشپزی با ترب تعداد بازديد: 1741 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است