Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 31 فروردین 1398 - 16:48

مربای سه میوه | طرز تهیه مربای سه میوه

مربای سه میوه | طرز تهیه مربای سه میوه

مدیر شور و شیرین

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم مربای سه میوه:

پرتقال درشت  4 عدد

لیموی متوسط 2 عدد

گریپ فروت   1 عدد

آب  5 پیمانه

شكر در حدود 5/1 كیلوگرم

 

 

طرز تهیه مربای سه میوه:

میوهها را خرد كنید و دانهی آنها را جدا سازید. بعد دانهها را در تنظیفی بپیچید و سر آن را محكم ببندید. اكنون میوه‌‌ها، كیسهی محتوی دانهها و آب را در ظرف مناسبی بریزید و یك شب به همان حالت نگه دارید. روز بعد ظرف را روی اجاق بگذارید و آن را به مدت تقریبی یك ساعت را بجوشانید تا میوهها نرم شوند. سپس تنظیف را از ظرف خارج كنید و شكر را به میوهها بیفزائید. دوباره ظرف را روی اجاق بگذارید تا شكر حل شود. بعد آن را بجوشانید تا شربت قوام آید. اینك مربا را درون شیشهی استریل شده و داغ بریزید. درِ آن را محكم ببندید و در جای خنكی نگهداری كنید.

برچسب ها: آموزش آشپزیمرباطرز تهیه مربامربای سه میوهطرز تهیه مربای سه میوهآموزش مربای سه میوه تعداد بازديد: 676 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است