Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 2 مرداد 1398 - 04:36

مربای آلو سیاه (برقانی)

مربای آلو سیاه (برقانی)

shooroshirin1

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

آلو سیاه 1 كیلوگرم

 

شكر 1 تا 5/1 كیلوگرم

 

جوهر لیمو یك‌دوم قاشق چایخوری

آشپزباشی – اعظم گلزارمنش

 

ابتدا در قابلمه مناسبی آب بریزید و روی اجاق بجوشانید. آن‌گاه آلو را بیفزائید و 5-8 دقیقه، بجوشانید تا پوست آلو ترك بخورد. حالا آلو را در صافی بریزید و همین‌كه خنك شد، پوست آن را بگیرید.

اكنون آلوها را در قابلمه بریزید و رویشان شكر بپاشید. سپس در قابلمه را بگذارید و به مدت 12 ساعت در یخچال نگه دارید. اینك قابلمه را روی اجاق قرار دهید و 5 دقیقه آلو را بجوشانید.

حالا آلو را از شربت درآورید، جوهر لیمو را به شربت بیفزائید و بجوشانید تا قوام آید. بعد از 10 دقیقه، آلو را درون شربت بریزید و 12 ساعت كنار بگذارید. آن‌گاه مربا را 5 دقیقه دیگر بجوشانید و كنار بگذارید تا قدری خنك شود.

سپس دوباره مربا را بجوشانید تا شربت آن غلیظ شود، اینك مربا را در شیشه استریل كرده بریزید و در یخچال قرار دهید.

یادآوری: چنانچه بخواهید مربا یا مارمالاد را به مدت طولانی نگه دارید، می‌باید آن را در فریزر نگه‌داری كنید.

 

برچسب ها: آموزش مرباطرز تهیه مربامواد اولیه مربامربای آلو سیاهآنواه مربامربا آلو تعداد بازديد: 971 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است