Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 30 فروردین 1398 - 06:53

مارمالاد سیب و توت فرنگی

مارمالاد سیب و توت فرنگی

shooroshirin6

0 0

آسان

10 نفر

مواد مورد نیاز

سیب 600 گرم

 

توت‌فرنگی 800 گرم

 

آب سه چهارم پیمانه

 

شكر حدود 1 كیلوگرم

 

آبلیمو یك‌سوم پیمانه

آشپزباشی- سحر سامانی

 

پوست سیب‌ها را بگیرید و دانه‌های آن را خارج كنید سپس به قطعات ریز خرد كنید. حالا سیب‌ها، توت‌فرنگی و آب را با هم مخلوط و داخل ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق قرار دهید تا بجوشد (در حدود نیم ساعت).

اكنون مخلوط میوه را اندازه‌گیری نمائید و به ازای هر یك پیمانه مخلوط میوه، سه‌چهارم پیمانه شكر در نظر بگیرید. اینك مخلوط میوه‌ها و شكر را به همراه آبلیمو درون ظرف قبلی منتقل كنید و دوباره روی اجاق قرار دهید.

حرارت را ملایم كنید تا زمانی كه شكر حل شود. سپس بگذارید مخلوط بجوشد (حدود 15 دقیقه) تا زمانیكه كاملا به قوام برسد. حالا مارمالاد داغ را داخل شیشه استریل شده داغ بریزید و در آن را ببندید.

 

برچسب ها: مارمالاد سیبانواع مارمالادمـارمالاد سیـب و توت‌فرنگیمارمالاد مخلوطمارمالاد توت فرنگی تعداد بازديد: 781 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است