Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 تیر 1398 - 16:33

مربای كدوسفید

مربای  كدوسفید

shooroshirin1

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

كدوسفید مربائی حدود نیم‌كیلوگرم

 

آهك 2 پیمانه

 

آب جهت آهك 5/2 لیتر

 

شكر حدود 300 گرم

 

آب جوش 375 میلی‌لیتر (یك و یك دوم پیمانه)

 

هل 5 دانه

 

گلاب 2-3 قاشق سوپخوری

 

جوهر لیمو یك هشتم قاشق چایخوری

آشپزباشی – زیبا مالک

 

 

كدو را به كمك پوست‌كن نازك برش بزنید و به شكل گل بپیچید. بعد با خلال چوبی محكم كنید. اكنون آهك را با آب سرد مخلوط كنید و بگذارید ته‌نشین شود.

آن‌گاه آب زلال روی آهك را جمع كنید و كدو را به مدت 12 ساعت در آن نگه دارید. سپس كدو را بشوئید و به مدت یك ساعت در آب سرد قرار دهید. حالا داخل ظرف مناسبی، شكر را با آب جوش بریزید.

اینك صبر كنید تا شربت قوام آید. كدو را همراه با هل به شربت بیفزائید و بگذارید چند جوش بزند و رول‌های كدو كاملاً شیشه‌ای و شفاف شوند. حالا گلاب و جوهر لیمو را اضافه نمائید بعد از 2-3 دقیقه، مربا را  از روی حرارت بردارید.

 

برچسب ها: انواع مربامرباآموزش مرباطرز تهیه مربامواد اولیه مربادستور مربازیبا مالکمربای كدوسفیدشیرین پزی تعداد بازديد: 588 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دسر چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است