Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 31 تیر 1396 - 21:03

مربای هویج و بادام

مربای هویج و بادام

shooroshirin1

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

هویج پوست كنده و رنده كرده 750 گرم

 

زنجفیل رنده كرده 1 قاشق چایخوری

 

شكر  450 گرم (دو و یك‌دوم پیمانه)

 

آب 125 میلی‌لیتر (یك دوم پیمانه)

 

آب پرتقال 125 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)

 

آب لیمو 1 عدد لیمو

 

پوست لیموترش رنده كرده 1‌قاشق چایخوری

 

بادام خرد كرده 60 گرم (یك‌دوم پیمانه)

 آشپزباشی – سحر سامانی

 

هویج، زنجفیل، شكر و آب را در قابلمه‌ مناسبی بریزید. آن‌گاه آب پرتقال، لیمو و پوست لیمو را همراه با بادام به مخلوط هویج بیفزائید و آن را روی حرارت متوسط قرار دهید. در قابلمه را ببندید و صبر كنید مربا بجوشد.

گاهی مربا را هم بزنید و حرارت را قدری ملایم كنید. سپس در قابلمه را بگذارید و مربا را به مدت تقریبی 40 دقیقه، یا تا زمانیكه هویج نرم شود، بپزید. حالا مربا را از روی حرارت بردارید و همینكه خنك شد، آن را در شیشه‌های دردار بریزید و در یخچال نگه دارید.

یادآوری: این مربا به مدت 3 ماه در یخچال قابل نگه‌داری است.

 

برچسب ها: مرباآموزش مربامربای هویج و باداممربا با باداممربا با هویجآشپزی با هویج تعداد بازديد: 294 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.


سبد خرید شما

سبد خالی است