Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 3 شهریور 1398 - 21:15

مربای گل

مربای گل

shooroshirin5

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

گل سرخ 500 گرم

 

شكر 1 كیلوگرم

 

آب نیم لیتر (2 پیمانه)

 

جوهرلیمو یك‌چهارم قاشق چایخوری

آشپزباشی

 

گل سرخ را تمیز كنید و در الك بریزید تا خرده‌هایش گرفته شود و گلبرگ‌های درسته و سالم باقی بماند.

آنگاه شكر و آب را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم اجاق بگذارید تا شكر حل شود.

سپس آن را بجوشانید تا شربت كمی غلیظ ولی قوام نیاید!

حالا جوهر لیمو و گل را درون شربت بریزید و به مدت تقریبی 10 دقیقه بجوشانید.

بعد روی آن دم‌كنی بگذارید و سه روز كنار بگذارید تا شربت كاملاً جذب گل شود.

اینك مربا را در شیشه‌ی استریل و داغ بریزید، درش را محكم ببندید و در جای خنك نگه دارید.

 

برچسب ها: انواع مربادستور تهیه مربامربا و مارمالادمواد لازم مرباروش تهیه مرباآشپزباشیمربای گل تعداد بازديد: 1065 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است