Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 10 اردیبهشت 1403 - 10:30

مارمالاد سیب

مارمالاد سیب

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

سیب  3 عدد

 

گلابی 3 عدد

 

پرتقال 4 عدد

 

شكر 1 كیلو گرم

 

وانیلین یك چهارم قاشق چایخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- سحر سامانی

 

سیب و گلابی را پوست بگیرید، خرد كنید و در قابلمه‌ مناسبی بریزید. آن‌گاه آب پرتقال‌ها را بگیرید و همراه با شكر به میوه‌ها بیفزائید و مخلوط كنید.

سپس قابلمه را در حدود 5 دقیقه، روی حرارت تند بگذارید و گاهی مارمالاد را با قاشق چوبی هم بزنید. حالا مارمالاد را در دستگاه غذاساز پوره كنید و وانیلین را بیفزائید.

اكنون دوباره مربا را روی حرارت قرار دهید و 5 دقیقه‌ دیگر، آن را بجوشانید. سپس مارمالاد را در شیشه‌ استریل كرده بریزید و پس از خنك شدن، در یخچال نگه‌ دارید.

 

برچسب ها: مارمالاد سیبروش تهيه مارمالاد سیبآموزش مارمالاد سیبمواد لازم مارمالاد سیبمارمالادآشپزي با مارمالاد سیب تعداد بازديد: 1602 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد اين مقاله چيست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است