Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 18:17

مربای طالبی

مربای طالبی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم

طالبی......................500 گرم

آب آهک.................به مقدار لازم

 

مواد لازم براي شربت:

آب.................2 پیمانه

شکر..................4 پیمانه

روش‌تهیه

طالبی سفت و کوچکی را انتخاب کرده، پوست و تخمه‌های آن را جدا کنید و به شكل پره‌پره برش دهید(در این مرحله طالبی‌ها را وزن کنید). آن‌ها را به مدت 10 ساعت در آب ‌آهک قرار دهید. سپس از آب آهک خارج کرده و به مدت 4 الی 5 ساعت در آب معمولی بگذارید. بعد از خارج کردن، به مدت 2 الی 3 دقیقه در آب بجوشانید. طالبی‌ها را آب‌کش کرده و در شربت قوام آمده قرار دهيد و به محض این‌که شربت مجدداً شروع به جوشیدن کرد، ظرف را از روی حرارت بردارید. اگر می‌خواهید رنگ مربای شما طلایی‌رنگ شود بگذارید مربا چند جوش بزند. در صورت تمایل می‌توانید مقداری وانیل همراه با طالبی‌ها به شربت اضافه کنید.

طرز تهيه‌ي شربت مربا:

آب و شکر را با هم مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهید تا قوام بیاید.

برچسب ها: مرباطرز تهیه مربامربای طالبیشکرک زدن مربا تعداد بازديد: 307 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است