Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 01:42

مارمالاد زردآلو

مارمالاد زردآلو

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم

زردآلو.............1 کیلو

شکر.................1 کیلو

آب................. نصف پیمانه

ورق ژلاتین.................4 عدد

روش‌تهیه

زردآلوها را بشویید و کاملاً آنها را له کنید تا به صورت پوره در آید. سپس شکر و آب را به آن اضافه کنید و ظرف را در حدود 2دقيقه روی حرارت قرار دهید و اجازه دهید تا زردآلو بپزد. سپس ورقه‌های ژلاتین را چند دقیقه در آب سرد خیس کنید تا نرم شود، آنگاه آنها را از آب در آورده بعد به مارمالاد اضافه کنید و آن را هم بزنید و ظرف را از روی حرارت بردارید.

یادآوری

به جای ورقه ژلاتین از 2 قاشق مرباخوری پودر ژلاتین نیز می‌توانید استفاده کنید.

پودر ژلاتین را در 3 الی 4 قاشق سوپخوری آب حل کنید و آن را روي حرارت غير مستقيم قرار دهيد تا به صورت محلولي يك دست در آيد.

برچسب ها: مربامارمالادمارمالاد زردآلوطرز تهیه مارمالاد زردآلو تعداد بازديد: 237 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است