Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 تیر 1398 - 11:46

مارمالاد لیموترش

مارمالاد لیموترش

shooroshirin5

0 0

متوسط

10 نفر

مواد مورد نیاز

فیله‌ی لیموترش 500 گرم

 

فیله‌ی پرتقال 300 گرم

 

شكر 2 كیلوگرم

 

نشاسته‌ی ذرت 2 قاشق سوپخوری

 

آب 60 میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه)

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مریم امیری

 

فیله‌های لیموترش و پرتقال را روی حرارت ملایم قرار دهید و بجوشانید تا بپزد و آبش گرفته شود.

آن‌گاه شكر را بیفزائید و دوباره مارمالاد را روی حرارت بجوشانید. تا قوام پیدا كند و قدری غلیظ شود.

حالا نشاسته را در آب حل كنید و به مارمالاد بیفزائید.

بعد از 10 دقیقه، مارمالاد را از روی حرارت بردارید و در شیشه‌ی استریل كرده بریزید و در یخچال نگه دارید.

 

برچسب ها: مربا و مارمالادآموزش مارمالادانواع مارمالادمواد لازم مارمالادروش تهیه مارمالادمارمالاد لیموترشدستور تهیه مارمالاد تعداد بازديد: 870 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مارمالاد چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است