Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 25 تیر 1397 - 10:32

موس نارگیل یخی

موس نارگیل یخی

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6 عدد:

سفیده تخم مرغ 4 عدد

کرم تارتار یک‌چهارم قاشق چایخوری

شکر 150 گرم

پودر نارگیل 175 گرم

خامه قنادی همزده و فرم گرفته 300 گرم

آبلیموی تازه 1 قاشق سوپخوری

نارگیل برشته کرده 4 قاشق سوپخوری

آشپزباشی - مریم امیری

سفیده تخم‌مرغ‌ها را در کاسه مناسبی بریزید، کرم تارتار را بیفزائید و با همزن برقی هم بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد .

آن‌گاه شکر را کم کم بیفزائید و به همزدن ادامه دهید تا شکر حل شود. سپس پودر نارگیل، خامه و آبلیمو را اضافه کنید و همه مواد را مخلوط نمائید.

حالا موس را در 6 قالب یک‌نفره به گنجایش هر یک 125 میلی‌لیتر، بریزید و موس را دست‌کم 6 ساعت در فریزر قرار دهید تا ببندد و آماده مصرف شود.

اکنون موس را از قالب جدا کنید و در ظرف مناسبی قرار دهید. اینک نارگیل برشته کرده را رویش بپاشید و با میوه میل کنید.

برچسب ها: آشپزباشیمریم امیریموس نارگیل یخیموس نارگیلطرز تهیه موس نارگیل یخیمواد لازم برای تهیه موس نارگیلطرز تهیه انواع موس تعداد بازديد: 35 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است