Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 2 مهر 1397 - 07:08

کرم کیک طالبی

کرم کیک طالبی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 10 - 12 نفر

مواد لازم برای تهیه ژله مغزی:

آب طالبی 385 میلی لیتر

موز پوره کرده 250 گرم

شکر 165 گرم

پودر ژلاتین 25 گرم

مواد لازم کرم:

شیر 100 میلی لیتر

آب طالبی 300 میلی لیتر

زرده تخم مرغ 3 عدد

شکر 115 گرم

نشاسته ذرت 25 گرم

پودر ژلاتین 45 گرم

آب پرتقال 45 میلی لیتر

خامه قنادی همزده و فرم گرفته 550 گرم

کیک اسفنجی یک لایه

آشپزباشی - مریم امیری

ابتدا ژله مغزی را به این ترتیب آماده کنید. آب طالبی، موز و شکر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا گرم شود.

آن‌گاه ژلاتین را بیفزائید و این مخلوط را 3 دقیقه بجوشانید و بعد بگذارید خنک شود. سپس ژله مغزی فراهم کرده را در قالب‌های کوچک سلیکونی بریزید و در فریزر بگذارید تا کاملا ببندد.

اکنون شیر و آب طالبی را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا گرم شود.

آن‌گاه زرده تخم‌مرغ‌ها را همراه با شکر و نشاسته ذرت در ظرف مناسبی بریزید و با همزن دستی، هم بزنید و آن را به آرامی به مخلوط شیر بیفزائید.

پس از یک دقیقه ظرف را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا مایه فراهم کرده خنک شود.

اینک ژلاتین را روی آب پرتقال بپاشید و به روش بن‌ماری حل کنید و محلول ژلاتین را به مایة فراهم کرده افزوده و مخلوط کنید. پس از آن خامه را بیفزائید و هم بزنید.

حالا نیمی از کرم حاصل را در قالب سلیکونی به گنجایش یک و نیم لیتر بریزید و آن را 3 ساعت در فریزر نگه دارید.

سپس ژله مغزی را از قالب جدا کنید و روی کرم بگذارید و اندکی از باقیمانده کرم را رویش بریزید.

آن‌گاه کیک را روی کرم بگذارید و دسر را دوباره به مدت یک ساعت در فریزر قرار دهید. اینک باقیمانده کرم را در قالب روی کیک بریزید تا قالب پر شود.

حالا دسر را یک شب در فریزر نگه دارید تا آماده مصرف شود. اکنون دسر را از قالب جدا کنید و در ظرف مناسبی بگذارید و بیارائید.

برچسب ها: آشپزباشیمریم امیریکرم کیککرم کیک طالبیکرم طالبیطرز تهیه کرم کیک طالبیمواد لازم برای تهیه کرم کیک طالبی تعداد بازديد: 148 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است