Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 30 مهر 1396 - 16:56

پن ‌كیك

پن ‌كیك

shooroshirin3

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

آرد 185 گرم

 

بیكینگ پودر یك و یك‌دوم قاشق چایخوری

 

پودر شكر 2 قاشق سوپخوری

 

نمك یك‌ پینچ

 

تخم‌مرغ همزده 2 عدد

 

شیر 250 میلی‌لیتر (1پیمانه)

 

كره آبكرده 1 قاشق سوپخوری

 

میپل سیروپ به میزان لازم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مهديس رحيميان

 

آرد، بیكینگ‌پودر، پودر شكر و نمك را در كاسه‌ مناسبی بریزید. آن‌گاه تخم‌مرغ‌ها، شیر و كره را به آن بیفزائید و خوب مخلوط كنید تا مایه‌ صاف و یكدستی به دست آید.

حال روی آن را بپوشانید و به مدت 10-15 دقیقه، كنار بگذارید. سپس تابه‌ تختی را روی حرارت ملایم بگذارید و قدری چرب كنید. اكنون هر بار به اندازه‌ یك‌‌چهارم پیمانه از مایه‌ پن‌كیك را در تابه بریزید و به مدت تقریبی 3 دقیقه یا تا زمانی كه روی آن پف كند و طلائی رنگ شود، بپزید.

آن‌گاه پن‌كیك را برگردانید تا طرف دیگرش نیز، برشته شود.

اینك پن‌كیك را در ظرف زیبائی بگذارید و با میپل سیروپ میل كنید.

یادآوری 1: تابه‌ مخصوص كرپ و پن‌كیك بدون لبه و تخت است.

یادآوری 2: میپل سیروپ شیره‌ درخت افراست كه در فروشگاه‌های لوازم قنادی و برخی از سوپرماركت‌ها به فروش می‌رسد.

 

برچسب ها: پن ‌كیكروش تهيه پن ‌كیكْآموزش پن ‌كیكمواد لازم پن ‌كیكتهيه پن ‌كیكدسر پن ‌كیك تعداد بازديد: 367 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد اين شيريني چيست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.


سبد خرید شما

سبد خالی است