Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 31 تیر 1396 - 09:24

كلافوتی انگور یاقوتی

كلافوتی انگور یاقوتی

shooroshirin3

0 0

آسان

12 نفر

مواد مورد نیاز

دانه‌های انگور یاقوتی 500 گرم

 

تخم‌مرغ 2 عدد

 

شیر 300 میلی‌لیتر (حدود یك و یك‌چهارم پیمانه)

 

آرد الك كرده 200 گرم

 

شكر ریز 50 گرم

 

كره‌ آبكرده 3 قاشق سوپخوری

 

اسانس وانیل 1 قاشق چایخوری

 

نمك یك‌هشتم قاشق چایخوری

 

پودر شكر برای تزئین به میزان لازم

 

انگور یاقوتی برای تزئین به میزان لازم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- سحر سامانی

 

فر را با دمای 180 درجه‌ سانتیگراد گرم كنید و قالب دیواره كوتاه را به قطر 23 سانتیمتر چرب كنید و انگور را در آن بریزید. آن‌گاه تخم‌مرغ‌ها، شیر، آرد، شكر، كره، وانیل و نمك را در پارچ دستگاه مخلوط‌كن بریزید و 30ثانیه دستگاه را روشن كنید تا مایه‌ یكدستی، حاصل شود.

سپس مایه‌ فراهم كرده را در قالب روی انگور بریزید و به مدت تقریبی 40 دقیقه یا تا زمانیكه ببندد، بپزید. حال كلافوتی را از قالب درآورید و در ظرف زیبا و مخصوص پذیرائی قرار دهید. می‌توانید در صورت دلخواه رویش پودر شكر بپاشید و با انگور بیارائید.

 

برچسب ها: كلافوتی انگور یاقوتیروش تهيه كلافوتی انگورآموزش كلافوتی انگور یاقوتیمواد لازم كلافوتی انگور یاقوتیكلافوتی انگوركلافوتیتهيه كلافوتی انگور تعداد بازديد: 709 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد اين دسر چيست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.


سبد خرید شما

سبد خالی است